• Smaakprofiel

WYNZ

WYNZ heeft een groot aanbod van kwaliteitswijnen in Bag in Box!

Ontdek hoe je kunt genieten van kwaliteitswijn zonder daarvoor een hoge prijs te betalen. Bag-in-Box is de duurzaamste manier om wijn te verpakken: 85% minder afval en een 50% lagere carbon-footprint.

WYNZ CLUB – Laat je verrassen en bespaar altijd 10%

Ben jij een wijnliefhebber en zie jij ook dat de Bag-in-Box gewoon ‘The Next Thing’ is na de even spraakmakende intrede van de schroefdop? Ben je overtuigd van het gemak, het voordeel van minimaal 4 weken vers na openen, de lagere prijs en de winst voor het milieu?

WYNZ relatiegeschenken voor iedere ondernemer
Heb jij een bedrijf en wil je jouw klanten verrassen met een uniek wijngeschenk kijk dan op de bedrijvenpagina van WYNZ.

Wijn in Bag in Box

Wat is een Bag in Box

De bag in box biedt een “groene oplossing” ten opzichte van traditionele fles verpakkingen. Het is een kartonnen doos met een daarin een zak met een kraantje, hierdoor zijn er geen kurken, etiketten, flessen en kisten nodig.

Een bag in box van 3 liter is gelijk aan 4 flessen wijn. De verpakking is anders, de wijn hetzelfde!

Door de verpakking te verminderen, verminderen we de koolstofvoetafdruk. Hierdoor wordt 85% minder afval en een 50% lagere carbon-footprint bereikt.

Waarom wijn uit een Bag in Box

Met de wijn uit de bag in box, kunt je er zeker van zijn dat de wijn vers is van het allereerste glas tot het laatste. Geen oxidatie en weinig afval. Nooit meer weggooien van wijn, wanneer de geopende flessen niet binnen een dag of twee worden geconsumeerd. Wanneer de bag in box wordt getapt, komt de wijn in de zak niet in aanraking met zuurstof doordat het speciale kraantje zorgt dat de zak vacuüm blijft. Je kunt wel 4-6 weken genieten van de wijn.

De voordelen op een rij

85% minder afval

 50% lagere CO2 uitstoot

Lang houdbaar, 4-6 weken na openen blijft de wijn heerlijk

Voordelig, tot maar liefst 35% goedkoper tov de fles

Gemakkelijk, geen gesjouw met fles en geen glasbak meer nodig

Kwaliteitswijn, alleen de verpakking is anders de kwaliteit is gelijk aan dezelfde wijn in fles

Producten