bag in box wijn blog

 

Huisregels Wynz Club

Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd maar je kunt het altijd pauzeren of opzeggen.

Betalingen worden voldaan middels een SEPA incasso. Als je je aanmeldt, zal een betaling van 1 cent worden gevraagd middels Ideal. Hierbij geeft u toestemming voor automatisch incasso voor toezending van de volgende pakketten.

Het lidmaatschap kan te allen tijde gepauzeerd worden. Bij het pauzeren van uw lidmaatschap zal u het eerstvolgende pakket nog ontvangen, waarna vervolgens uw lidmaatschap voor onbepaalde tijd gepauzeerd wordt. Het pauzeren van uw lidmaatschap kan per mail naar: [email protected].

U ontvangt het Wynz Club Pakket rond de 12e in de maanden maart, juni, september en december. De maand voorafgaand aan de levering zullen wij de incasso uitvoeren rond de 26e. U ontvangt hiervan een factuur.

Uw smaakvoorkeur voor het komende pakket kunt u wijzigen tot 4 dagen na factuurdatum.

Voorafgaand aan de uitlevering van de wijn ontvangt u van ons per mail een beschrijving van de wijnen en bijpassende hapjes en recepten.

Indien de incasso niet is gelukt, nemen wij contact met u op. Mocht u zelf geconstateerd hebben dat de incasso niet gelukt is, dan kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar rekeningnummer NL45KNAB0257490930 tnv Wynz ‘s-Hertogenbosch. Wilt u ons een mail sturen om de betaling te bevestigen, [email protected]