OVER BAG IN BOX

De bag in Box is in Nederland nog vrij onbekend.  Er wordt gedacht dat in de Bag in Box alleen slechte wijnen zitten. Iedereen kent ze wel, in de supermarkt, goedkope bulk-wijn met een bedenkelijke smaak en dan ook nog in een doos.

MAAR NIETS IS MINDER WAAR!

De afgelopen jaren heeft Wynz uitstekende relaties opgebouwd met de beste Bag in Box wijnhuizen in Europa. Regelmatig worden wij uitgenodigd om hun nieuwste wijnen te komen proeven. Deze wijnhuizen zijn constant bezig om verder te innoveren en hun technieken verder te verbeteren.

Enthousiast geworden van alle smaken en ontwikkelingen gaan wij dan ook vaak met een brede glimlach weer terug naar huis. Waarna de beste wijnen worden opgenomen in ons assortiment.

Zet je vooroordelen opzij, probeer het gemak van de Bag in Box, laat je verrassen, maar het alle voornaamste proef en geniet!

Over WYNZ

Vrienden, Wijnliefhebbers, Dromers, Doeners. Ons ‘wijnverhaal’ is ontstaan tijdens een vakantie.
Na een gezellige BBQ, met nog smeulende kolen, ruim ik de volgende ochtend op en kan met een boodschappentas naar de glasbak.

De volgende avond zijn we te gast bij een barbecue bij vrienden. Een slanke karaf in een wijnkoeler staat op tafel. Elke keer als de bodem van de karaf in zicht komt loopt mijn vriend naar zijn tent en komt met een volle karaf terug… Al enthousiast hoor ik over Bag in Box wijnen. Vervolgens lachen wij ons krom doordat onze gastheer zijn lege ‘bag’ opblaast en als kussentje gebruikt.

De kracht en voordelen van Bag-in-Box waren direct duidelijk. Nu bieden en zoeken wij naar de allerbeste die er zijn! Dat is de kwaliteit die wij bij WYNZ nastreven.

Paul

Onze filosofie 

Wijn is emotie en sfeer. Eens. Maar zie dat los van de fles. Geniet van wijn, niet van de fles. Betaal ook niet voor die fles en het transport over heel de wereld.

Wijn kan veel duurzamer, met meer gemak tegen lagere prijzen. Sla je vooroordelen in de wind en probeer een Bag-in-Box van Wynz

Vragen onbeantwoord? Mail ons