Over WYNZ

Een stukje achtergrond

Het Begin van WYNZ

Tijdens de vakantie naar Italië in 2016, zijn wij in aanraking gekomen met de Bag in Box. Wel zo gemakkelijk op de camping, geen glas dus niet meer naar de glasbak. Ook de wijn beviel ons erg goed. Na deze vakantie zijn we in Nederland opzoek gegaan naar goede wijnen in Bag in Box maar dat viel nog niet mee. Het bleek al snel dat de bekendheid laat staan het assortiment in Nederland minimaal was. Hierdoor werd het idee voor WYNZ geboren.
 
Na het vinden van wijnhuizen, het bouwen van een website, aanvragen van vergunningen en de logistieke inrichting was het begin 2017 zover, WYNZ ging van start. We hebben een aantal uitdagende jaren achter de rug waarbij we met trots kunnen zeggen dat steeds meer mensen Bag in Box wijnen gaan waarderen. WYNZ blijft groeien waardoor het assortiment flink is uitgebreid van 5 bij de start van WYNZ naar 39 verschillende wijnen op dit moment.

Heb jij een goede suggestie voor ons assortiment?

Wij blijven continue op zoek naar een aanvulling op het assortiment. Nieuwe wijnen worden beoordeeld door ons proefpanel. Lekker? dan nemen we deze op in het assortiment. Alle wijnen importeren wij zelf waardoor dat de prijzen scherp blijven.

Heb jij een wijn die je graag uit een Bag in Box wil drinken, laat het ons weten en wij gaan opzoek. Mogelijk dat het lukt!

Wie zijn wij

Over Paul

Paul

Eigenaar

Naast WYNZ ben ik werkzaam als Business Consultant, een leuke combinatie met WYNZ omdat ik ook in deze rol continue opzoek ben naar verbeteringen. Natuurlijk heb ik een wijncursus gedaan maar het belangrijkste is: ik vind de wijn lekker of niet. Inmiddels bestaat WYNZ al enkele jaren waarbij in het begin moeilijk was de juiste wijnen te vinden welke voldeden aan onze eisen. Inmiddels hebben wij goede contacten met wijnhuizen. Tevens ontvangen wij geregeld verzoeken van wijnhuizen om hun wijn in het assortiment op te nemen. Ik blijf opzoek naar wijnen welke een aanvulling zijn op ons assortiment zodat ik jullie in de toekomst nog vaak kan verrassen.

Over Renske

Renske

Eigenaar

Geboren en getogen in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch. Lekker eten en drinken is mij dus met de paplepel ingegoten. Naar meerdere jaren werkzaam in de horeca geweest te zijn, heb ik jaren geleden de overstap gemaakt naar de financiële sector. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan waardoor ik samen met mijn partner WYNZ ben gestart. Ondanks dat ik in het begin huiverig was voor wijn in een Bag in Box kan ik nu volmondig zeggen dat ik enorm verrast ben over de kwaliteit van de wijnen.