Merlot

Merlot

Merlot is de Golden Retriever van de wijn, een supervriendelijke, gemakkelijk benaderbare en echt betrouwbare ‘instant best friend’.
Beaujolais wijn

Beaujolais wijn

Beaujolais wijn wordt geproduceerd in centraal oostelijk Frankrijk, in de regio gelegen ten noorden van Lyon en ten zuiden van Macon.
goede wijn

De basisprincipes van goede wijn

Als je wat basisinformatie over wijn begrijpt, kun je ​​meer te weten kunt komen over welke wijnen je waarschijnlijk lekker vindt en welke je waarschijnlijk wilt vermijden.
Wijn in bag in box

Bourgogne Wijn

Andere wijnhuizen hebben prachtige Pinot Noirs gemaakt, maar geen enkele wekt de passies op als een echte Bourgogne wijn.
Chardonnay druif

De kameleon van de wijnwereld

Als een van de meest diverse druivensoorten ter wereld, is het bijna gegarandeerd dat er een Chardonnay wijn is die perfect bij je past.
Co2 uitstoot

CO2 uitstoot bij wijn?

Alle beetjes helpen bij het verminderen van de CO2 uitstoot. Weet jij hoeveel CO2 wordt uitgestoten bij de productie van wijn totdat de lege fles weer op de afvalberg ligt?
wijn in dozen

Stormloop op wijn in dozen

Natuurlijk is wijn uit een doos, vooral op deze locaties buitenshuis, ideaal. Maar waar ga je de wijn uit drinken wanneer je glaswerk afzweert?
reputatie wijn in pak

De reputatie van wijn in pak

Waar het bij wijn in een wijnpak verkeerd ging, is toen de betaalbare verpakking ertoe leidde dat bedrijven slechte kwaliteit wijnen erin gingen stoppen.
Verdejo Copaboca
wijn op de camping
Witte Bordeaux wijn
Bordeaux Bag in Box

Chateau Lyonnat

Nero d'Avola druif

Nero d'Avola

Rosé wijntap

Rosé wijntap

Soorten wijn

Soorten wijn

bag in box verpakkingen

Bag in Box verpakkingen

wijnglas vasthouden
Geur van wijn

Vacumeren van wijn

Primitivo bag in box

Primitivo Bag in Box

Feestje
WYNZ bag in box
Primitivo huisje
Biologisch en duurzame wijnen
Vacqueyras bag in box

Het Dorp Vacqueyras