geschenk

WYNZ cadeau

Ben je opzoek naar een uniek relatiegeschenk, give-away of verjaardagservice? Dan ben je bij WYNZ aan het juiste adres! Kies een mooie bag in box of stel een blikjes pakket samen. Je geeft niet alleen een uniek kado maar ook nog eens duurzaam.

Relatiegeschenken & Give-away

Ieder bedrijf of organisatie heeft ze: speciale relaties. Je werkt er jaren mee samen en je kent elkaar door en door. Om dit te benadrukken kan een exclusief relatiegeschenk waardevol zijn om te geven. Een geschenk dat geld mag kosten en waarmee je ook de bijzondere relatie benadrukt en bevestigd. Goede relaties zijn belangrijk om te onderhouden!

Verjaardagservice

Een menselijke basale behoefte…..een belangrijk trefmoment! En wij gaan je helpen met dit persoonlijke contactmoment. De verjaardagservice van WYNZ  zorgt ervoor dat jouw relatie verrast wordt door persoonlijke aandacht. Je kunt een persoonlijke brief  of kaartje opstellen die wij versturen in combinatie met het wijngeschenk van je keuze.

Waardering voor medewerkers

Je personeel verdient zo nu en dan weleens wat extra’s. Niet alleen omdat het gewoon leuk is om iets te geven, maar ook omdat het goed is voor de werksfeer en motivatie van je werknemers. Een leuke attentie voor je medewerkers is bij WYNZ zo geregeld.