Relatiegeschenken

Ieder bedrijf of organisatie heeft ze: speciale relaties. Je werkt er jaren mee samen en je kent elkaar door en door. Om dit te benadrukken kan een exclusief relatiegeschenk waardevol zijn om te geven. Een geschenk dat geld mag kosten en waarmee je ook de bijzondere relatie benadrukt en bevestigd. Goede relaties zijn belangrijk om te onderhouden!

Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering omdat je fysiek iets weggeeft. Het is dus heel anders dan een bedankbrief of advertentie op een website. Jouw klant zal aan je denken als hij het geschenk ziet of gebruikt.

Dus twijfel je aan het geven van een relatiegeschenk, niet doen!

De Bag in Box van WYNZ is een origineel cadeau. Je geeft kwaliteitswijn in een duurzame verpakking. Dit zal zeker opvallen ! Zeker omdat nog niet iedereen bekend is met een Bag in Box.

Pinot Grigio huisje
Primitivo huisje
Pecorino huisje

Unieke Bag in Box

Wil je bovenstaande speciale Bag in Box bestellen die uniek is qua vormgeving? Klik dan hier
 

Personaliseren met bedrijfsnaam of logo

Elke Bag in Box komt hiervoor in aanmerking. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden waardoor jezelf de prijs van het geschenk bepaald.  De mogelijkheden zijn divers,  bijvoorbeeld met een eenvoudige sticker of label maar ook met een high-end professionele belettering.

Inpakken

Wij kunnen de Bag in Box inpakken in (feestelijk) cadeaupapier of luxe doos.

Verzending

De Bag in Box kunnen wij op een centraal punt (jouw bedrijf) afleveren maar ook direct naar de ontvanger versturen eventueel voorzien van een kaartje of brief.

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Heb je vragen of andere wensen? Laat ons het weten. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Vul het aanvraagformulier in via onderstaande knop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.