Relatiegeschenk

Bag in Box Relatiegeschenken

Bag in Box Relatiegeschenken

Bag in Box Relatiegeschenken….het woord relatiegeschenk zelf verraadt het eigenlijk al: het is een geschenk voor een relatie. Een relatiegeschenk is een zakelijk cadeautje een eindejaar geschenk of verjaardagservice. Vergeet ook je eigen personeel niet. Zij zorgen ervoor dat al het werk in jouw bedrijf wordt verzet ook zij kunnen een extra waardering zeker op prijs stellen.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestaan al heel lang en worden vandaag de dag nog steeds bedacht, gemaakt en gegeven. Maar waarom eigenlijk? Met een relatiegeschenk laat je jouw relatie weten dat je aan ze denkt, blij met ze bent of meedenkt met een probleem. Het zou een onderdeel moeten zijn van jouw relatiemarketing.

Relatiegeschenken zijn dus een middel om je waardering te tonen aan je werknemers en je zakelijke partijen. Dit kan in de vorm van een eindejaar geschenk of een verjaardagservice.

Vaak zijn deze geschenken gepersonaliseerd met het logo, de naam of de quote van jouw bedrijf. Zo laat je jouw naam ook nog eens subtiel door het land gaan. Wie weet bloeit er ook wel een nieuwe kans uit voort…

WYNZ kan je helpen met een bijzonder relatiegeschenk: Bag in Box wijn. Niet het standaard wijnflesje maar iets bijzonders dat nog niet iedereen kent. Naast de hoge attentiewaarde is het ook nog eens duurzaam.

Personeel

Een heel belangrijk aspect waarom je bedrijf zo succesvol is zijn de werknemers. Behandel je werknemers zoals jij ook behandeld wil worden en laat weten dat je hen waardeert, want zeg nou zelf wil jij je werknemers verliezen. Een goed middel hiervoor is een eindejaar geschenk. Het motiveert de werknemers enorm!

Een standaard pakket wordt hiervoor veelvuldig gebruikt. De reactie op een standaard pakket zijn gemiddeld maar niet verrassend. Probeer jouw werknemers te verrassen met een bijzonder geschenk. WYNZ kan jou hierbij helpen!

Verjaardagservice

Wat is leuker dan op je verjaardag een attentie te ontvangen van je werkgever of zakenrelatie? Jij kunt als bedrijf je onderscheiden door juist hieraan aandacht te besteden op dit speciale moment.
WYNZ kan je helpen met dit persoonlijke contactmoment. De Bag in Box wijnen zorgen ervoor dat je relatie verrast wordt door persoonlijke aandacht. Je kunt een persoonlijke brief  of kaartje opstellen die wij versturen in combinatie met het wijngeschenk van je keuze.
Deze bijzondere verjaardagservice zal zeker door jouw relaties en werknemers worden onthouden.

Wanneer geeft je een geschenk?

Een relatiegeschenk moét eigenlijk nooit. Maar het is wel een leuk moment om je waardering te laten blijken en eventueel te laten weten dat het goed gaat met jouw bedrijf. Daarnaast hoort het ook een klein beetje bij ondenemen.

Ondanks dat het er inmiddels een beetje bij hoort om rond deze momenten aan een relatiegeschenk te denken, kan het ook wat afgezaagd zijn. Natuurlijk kan een relatiegeschenk op ieder moment van het jaar.

Voordelen relatiegeschenken

Samengevat zijn dit de voordelen van een relatiegeschenk:
– versterk zakelijke relaties
– draagt bij aan klantenbinding
– heeft een hoge attentiewaarde
– creëert de mogelijkheid om jouw personeel te waarderen
– onderscheid je van andere bedrijven

Wil je meer weten over de Bag in Box relatiegeschenken van WYNZ, de mogelijkheden en het maatwerk? Neem dan contact met ons op of kijk op WYNZ.