geschenk

Een mooi cadeau, ben origineel

Een mooi cadeau, ben origineel

Als ondernemer ben je heel het jaar bezig met klanten, relaties en medewerkers. Een cadeau is één van de manieren waarop je jouw waardering uitspreekt.

Een cadeau of relatiegeschenk moet goed doordacht, origineel zijn en natuurlijk onthouden worden. Hiermee wordt het geef moment niet alleen een positieve en leuke ervaring voor de ontvanger maar ook voor jou!

Relatiegeschenken zijn nog steeds populair

Omdat veel mensen meer dan voldoende bedrukte pennen en T-shirts hebben, kun je origineel zijn met jouw relatiegeschenk. Met de juiste keuze kun je met een relatiegeschenk hoge ogen gooien. Klanten vinden het nog altijd prettig om een blijk van waardering te krijgen en een origineel cadeau wordt dan ook met een lach ontvangen.

Wees uniek, origineel en creatief

De allereerste stap van een goed cadeau is originaliteit. Het verrast en laat creativiteit zien. Hiermee onderscheid je zich van de standaard cadeaus die verdwijnen in de kast of niets zeggend zijn. Wat wil je geven en voor wie is het? Bedenk wat bij jouw klant, relatie of medewerker past.

Een mooi cadeau geef je wanneer je het wil

Natuurlijk is de decembermaand een uitstekende gelegenheid voor het geven van relatiegeschenken. Maar dit neemt absoluut niet weg dat het hele jaar door het geven van een cadeau niet voor verrassingen kan zorgen! Juist de traditionele feestdagen ontwijken zorgt voor meer verrassing en voor meer positiviteit. Houd het wel speciaal en bestook de klanten niet met te veel cadeau’s.

De Bag in Box van WYNZ

De Bag in Box is een leuk, origineel en duurzaam cadeau en zeer geschikt als relatiegeschenk. In de WYNZ webshop vind je een ruime selectie mooie kwaliteitswijnen in Bag in Box. Je kunt er een Bag in Box los kopen of zelf een pakket samenstellen dat volledig voldoet aan jouw wensen.

Inpakservice en direct aan de klant laten verzenden is mogelijk. Heb jezelf nog aanvullende wensen? Wij denken graag met je mee.

Bekijk de mogelijkheden op onze site.

Moeilijk een mooi cadeau kiezen? Bekijk onze smaakprofielen, word lid van onze Club of geef een cadeaubon.