Bag in box wijn, online wijn kopen

Online bag in box wijn kopen

Online wijn kopen

Online wijn kopen? Schoenen of kleding dat wel, maar voor wijn daar ga je toch gewoon voor naar de wijnspeciaalzaak of de supermarkt? Bag in box wijn online kopen dat doe je zelfs niet in de supermarkt, dat is toch van die zure rommel!

Die tijd ligt gelukkig achter ons, de kwaliteit van de wijn in box is tegenwoordig gelijk aan wijn in fles. Alleen de prijs maakt het verschil!. En denk nou niet dat je 3 liter goede wijn in bag in box voor € 15 in de supermarkt koopt, omgerekend is dat € 3,75 per fles. De wijnen in fles met deze kwaliteit staan in de supermarkt altijd op het onderste schap en dat is niet voor niets 😊.

Online wijn kopen in Nederland

Wij krijgen dagelijks bestellingen uit heel het land. Dit bewijst dat er veel mensen de bag in box hebben ontdekt en deze is ook nog gemakkelijk online te bestellen. Naast een groeiende groep vaste klanten, ontdekken steeds meer mensen de voordelen van bag in box. Ze vinden ons dankzij Google, wanneer ze zochten naar bag in box wijn, wijn in box, wijn in zak, wijntap of zelfs een zak wijn. Ook via facebook en instagram weten mensen ons steeds vaker te vinden. En de reviews, die liegen er niet om. Iedereen is tevreden over de snelheid, verpakking en service die door ons wordt gegeven.

Uiteraard kan de wijn niet jouw smaak zijn maar dat heb je ook als je een wijn in de winkel koopt. Om jou te helpen de juiste wijn te selecteren, hebben we de wijnen gesorteerd op smaak, heel gemakkelijk vind jij jou wijn die hoort bij jou smaakprofiel.

Het bestellen gaat heel makkelijk en bestel je boven de € 60, dan heb je jouw wijn zonder bezorgkosten vaak de volgende dag in huis, hoe gemakkelijk!

Het grootste assortiment van Nederland

WYNZ heeft het grootste assortiment bag in box wijnen van Nederland, je kunt kiezen uit meer dan 40 soorten wijn. In rood, wit en rosé, kies de wijn die jij lekker vindt. Dus twijfel niet langer en koop ook jouw bag in box wijn online bij WYNZ.nl