Bag in box wijn, online wijn kopen

Online bag in box wijn kopen

Online wijn kopen

Online wijn kopen? Schoenen of kleding dat wel, maar voor wijn daar ga je toch gewoon voor naar de wijnspeciaalzaak of de supermarkt? Bag in box wijn online kopen dat doe je zelfs niet in de supermarkt, dat is toch van die zure rommel!

Die tijd ligt gelukkig achter ons, de kwaliteit van de wijn in box is tegenwoordig gelijk aan wijn in fles. Alleen de prijs maakt het verschil! En denk nou niet dat je 3 liter goede wijn in bag in box voor € 15 in de supermarkt koopt, omgerekend is dat € 3,75 per fles. De wijnen in fles met deze kwaliteit staan in de supermarkt altijd op het onderste schap en dat is niet voor niets 😊.

Als je een wijnliefhebber bent, dan weet je hoe belangrijk het is om goede wijnen te vinden. En hoewel het bezoeken van een wijnwinkel een leuke en gezellige ervaring kan zijn, kan het ook tijdrovend zijn en niet altijd mogelijk omdat er geen leuke winkel in buurt is. Gelukkig is er een andere optie: online wijn kopen. In deze blog zullen we de voordelen bespreken van online wijn kopen en waar je op moet letten bij het selecteren van een goede wijnverkoper.

Het gemak van online wijn kopen

Het grootste voordeel van online wijn kopen is het gemak. Met een paar klikken kun je duizenden wijnen bekijken en vergelijken. Je hoeft niet eens je huis te verlaten om te genieten van een heerlijke fles wijn. Bovendien, als je een druk leven hebt en geen tijd hebt om naar een winkel te gaan, kun je altijd op elk moment van de dag online bestellen.

Een breed scala aan keuzes

Een ander voordeel van online wijn kopen is de grote selectie wijnen die beschikbaar is. In een fysieke winkel is de keuze vaak beperkt tot wat er op dat moment op voorraad is. Maar online kun je wijnen vinden uit alle hoeken van de wereld, van verschillende jaargangen en wijnhuizen. Bovendien zijn er vaak speciale aanbiedingen en deals die alleen online beschikbaar zijn.

Educatieve ervaring

Veel online wijnwinkels bieden informatie over de wijnen die ze verkopen, zoals de druifvariëteiten, het land van herkomst, de wijnhuizen, en nog veel meer. Dit kan een leuke en educatieve ervaring zijn, vooral als je je wijnkennis wilt verbreden.

Waar moet je op letten bij het kopen van wijn online?

Bij het kopen van wijn online zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je bestelt bij een betrouwbare en gerenommeerde online wijnwinkel. Dit kun je doen door te zoeken naar reviews en ervaringen van andere klanten. Daarnaast moet je controleren of de winkel de juiste vergunningen heeft om wijn te verkopen en of ze in staat zijn om de wijn veilig bij je thuis te bezorgen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de verzendkosten en de levertijd. Sommige winkels bieden gratis verzending boven een bepaald bedrag, terwijl andere winkels mogelijk hogere verzendkosten in rekening brengen. Controleer ook de levertijd om er zeker van te zijn dat de wijn op tijd arriveert voor een speciale gelegenheid.

Tot slot is het belangrijk om de retour- en annuleringsvoorwaarden van de winkel te bekijken. Als de wijn niet aan je verwachtingen voldoet of beschadigd aankomt, moet je weten wat je opties zijn voor het retourneren of annuleren van je bestelling.

Online wijn kopen bij WYNZ

Wij krijgen dagelijks bestellingen uit heel het land. Dit bewijst dat er veel mensen de bag in box hebben ontdekt en deze is ook nog gemakkelijk online te bestellen. Naast een groeiende groep vaste klanten, ontdekken steeds meer mensen de voordelen van bag in box. Ze vinden ons dankzij Google, wanneer ze zochten naar bag in box wijn, wijn in box, wijn in zak, wijntap of zelfs een zak wijn. Ook via facebook en instagram weten mensen ons steeds vaker te vinden. En de reviews, die liegen er niet om. Iedereen is tevreden over de snelheid, verpakking en service die door ons wordt gegeven.

Uiteraard kan de wijn niet jouw smaak zijn maar dat heb je ook als je een wijn in de winkel koopt. Om jou te helpen de juiste wijn te selecteren, hebben we de wijnen gesorteerd op smaak, heel gemakkelijk vind jij jou wijn die hoort bij jou smaakprofiel.

Het bestellen gaat heel makkelijk en bestel je boven de € 85, dan heb je jouw wijn zonder bezorgkosten vaak de volgende dag in huis, hoe gemakkelijk!

Het grootste assortiment van Nederland

WYNZ heeft het grootste assortiment bag in box wijnen van Nederland, je kunt kiezen uit meer dan 40 soorten wijn. In rood, wit en rosé, kies de wijn die jij lekker vindt. Dus twijfel niet langer en koop ook jouw bag in box wijn online bij WYNZ.nl