Onze top vijf smaakvolle Wijnen in Box

Bekijk onze top vijf Bag in Box wijnen. Na een uitgebreide proeverij kwamen wij tot deze vijf wijnen.

Natuurlijk selecteren wij enkel wijnen die passen bij de kwaliteitseisen van Wynz. Dat wil zeggen dat we enkel wijnen aanbieden die met passie gemaakt zijn, smaakvol zijn en waarmee jij jezelf en je gasten tijdens een barbecue, feest, diner of andere gelegenheid verrast.

Over smaak valt niet te twisten. Wij vinden deze vijf wijnen elk op zijn eigen manier verrassend en daarom passen deze in onze top vijf!

Wynz - Amicone Rosso Veneto 2015 online bestellen

Wijn in box #1 Amicone Rosso Veneto 2015

Een volle rode wijn uit Italië, gemaakt van o.a. Corvina. Het bijzondere aan de Amicone en ook hetgeen wat zijn unieke smaak geeft en dus onze nummer 1 positie is dat de druiven 120 dagen worden gedroogd in kleine kistjes. Hierdoor neemt de concentratie van het sap enorm toe. Daarna rijpen ze de nog jonge wijn enkele maanden op eikenhouten vaten wat een extra dimensie aan smaak geeft.

Dit alles maakt de Amicone beter dan menig Ripasso.

Online bestellen - Pasqua Bag in Box Wynz

Wijn in Box #2 Pasqua Chardonnay (bio)

Wauw, dat wat een prachtig bouquet van goud appels, peer en citrus tonen. Deze Pasqua Chardonnay uit het wijngebied Veneto in Italië komt van wijngaarden aan de kust. Door de zeewind krijgt deze wijn een eigenwijze frisheid en fruitige maar gouden romige smaak. De afdronk? Die blijft heerlijk lang hangen.

Door de unieke samenstelling en het feit dat deze wijn volledig biologisch is gemaakt op een prachtlocatie is dit bij uitstek onze nummer twee!

Big Buckle Shiraz Vino Rosso Italie Bag in Box

Bag in Box #3 Big Buckle

Intense robijnrode kleur met een complex en kruidig bouquet dat doet denken aan rijpe bessen, aardbeien en kokosnoot. De veroudering in Amerikaanse eik geeft een aangenaam aroma van vanille en exotische kruiden. In de mond is het vol en elegant en soepel, met hints van bramen, munt en peper. De afdronk is rijk, warm en lang, met een uitbarsting van kruiden en chocolade aan het eind.

Benieuwd naar deze topper? Bekijk hem hier

cabernet merlot biologisch WYNZ

Wijn in box #4 Pasqua Cabernet Merlot

Een klassieke blend uit het Italiaanse wijnhuis Pasqua! Pittig, framboos en bramen. De wijn diepe robijnrode kleur en is zacht in de mond. Past goed bij hartige pastagerechten, gestoofde of gebraden vlees en gekruide kazen.

Heerlijk om tijdens een diner met vrienden te schenken.

Fumees Blanches WYNZ

Wijn in box #5 Les Fumées Blanches

Een fruitige sauvignon blanc met een rokerige toets door wijnhuis Lurton. Deze stuivende Sauvignon Blanc heeft een zeer geurig bouquet van exotisch fruit zoals ananas en mango met zelfs een vleugje van honing. Van het franse wijnhuis Lurton.

De naam Lurton staat al generaties hoog aangeschreven in de wijnwereld. Voor deze wijnen haalt Lurton het fruit uit koelere wijngaarden in het zuidwesten van Frankrijk – de Gers. Het effect van deze koelere groeigebieden op bijvoorbeeld de sauvignon Blanc druif is dat deze zijn frisheid behoudt en een iets rokerige toets meegeeft aan de wijn.

Vijf Bag in Box wijnen, elk uniek op zijn eigen manier. Bestel een van deze vijf wijnen en proef het zelf! Bekijk en bestel onze andere heerlijke BiB-wijnen in onze shop!