LICHT & SOEPEL

Licht & Soepel

Wijnen met het smaakprofiel licht en soepel zijn toegankelijke, lichte rode wijnen met een fruitig karakter. Ze hebben een soepele structuur en een subtiele smaak, geuren van fruit en kruiden. Verder zijn ze makkelijk drinkbaar door de soepele tannines.
Zomers ook prima om licht gekoeld te serveren!

Lekker bij: gegrild gevogelte, lichte pastagerechten en kaasplankjes.

Feature 1
Vaucluse IGP

De Vaucluse Rood is krachtig, kruidig en hints van zwart fruit. Goed gestructureerd met een prachtige tannische structuur. Heerlijk bij tapas, wildterrine, gegrild vlees, vleessauzen en kazen.

Feature 2
Asado Merlot

Deze fruitige Merlot heeft een intens rode kleur.  Aroma’s van pruimen en rijpe bosbessen met tonen van kruiden. Past goed bij vleesgerechten, sauzen, kaas en pasta.

Feature 1
Pasqua – Cabernet-Merlot

Deze mix van intense, kruidige rijkdom met hints van frambozen en bramen met een levendige robijnrode kleur, goed gestructureerd en zacht in de mond.

Beaujolais Village
Mucchietto Vino Rosso Italiano

Deze Mucchietto heeft een mix van intense, kruidige rijkdom met hints van frambozen en bramen heeft een levendige robijnrode kleur, goed gestructureerd en zacht in de mond.

Grignolino
Grignolino Ca’ Del Sandri DOC

De wijn heeft een bleke robijnrode kleur met oranje reflecties en heeft een goede structuur en duidelijke tannines. De geur is delicaat en bloemig en de wijn heeft het heeft een droge, licht tanninerijke en bittere smaak, voorzien van een mooie lange afdronk.
Het is de enige wijn die, hoewel rosé lijkt,  een goede structuur heeft en een duidelijke looiigheid.

Dolcetto
Dolcetto Riocrosio DOC

Het is een wijn met een droge smaak, die een heldere robijnrode kleur heeft met paarse reflecties. De Dolcetto heeft een aangenaam fruitige geur, harmonieus en aangenaam in de mond met licht tannine.
Men zou door de naam misleid kunnen worden en zich voorstellen dat het een zoet wijn is. De Dolcetto daarentegen is een typische wijn met een droge smaak en een robijnrode kleur.

Kies een ander smaakprofiel

Feature 1

Licht & Fris

Feature 2

Elegant & Fruitig

Feature 1

Licht & Soepel

Feature 2

Stevig & Sappig

Feature 3

Krachtig & Vol