LICHT & SOEPEL

Licht & Soepel

Wijnen met het smaakprofiel licht en soepel zijn toegankelijke, lichte rode wijnen met een fruitig karakter. Ze hebben een soepele structuur en een subtiele smaak, geuren van fruit en kruiden. Verder zijn ze makkelijk drinkbaar door de soepele tannines.
Zomers ook prima om licht gekoeld te serveren!

Lekker bij: gegrild gevogelte, lichte pastagerechten en kaasplankjes.

Feature 1
Vaucluse IGP

De Vaucluse Rood is krachtig, kruidig en hints van zwart fruit. Goed gestructureerd met een prachtige tannische structuur. Heerlijk bij tapas, wildterrine, gegrild vlees, vleessauzen en kazen.

Feature 2
Merlot

Doorschijnend robijnrood, heeft een plezierige intense geur van bessen en is harmonieus met een goede structuur. Soepele, elegante smaak met veel fruit en haast afwezige tannines. Bijzonder aangenaam.

Feature 1
Tempranillo

Een droge wijn van Tempranillo druiven. Het toont een dieprode karmozijnrode kleur, zachte tannines in de mond en een neus van rood fruit. Past goed bij gegrilde rood vleesgerechten en stoofpot. Deze Tempranillo is een prettige doordrinker.

Beaujolais Village
Beaujolais Village

Diepe en intense robijnrode kleur met levendige tinten. De neus biedt kruidige, geroosterde en vanille geuren met enkele fruitige tonen zoals kersen en bramen. De wijn is vol harmonie, rond en smaakvol. In de mond worden dezelfde aroma’s onthult als in de neus vermengd met zwarte bessen.