ELEGANT & FRUITIG

Elegant & Fruitig

Wijnen met het smaakprofiel elegant en fruitig zijn harmonische wijnen, die naar zacht, rijp fruit smaken. Toegankelijke wijnen met een mooie zachte smaak en mondgevoel, een heldere gouden kleur en frisse en romige geuren.

Lekker bij: Antipasta, gevogelte, vis & zeevruchten en rijke salades

Feature 1
Bordeaux AOC

Mooie lichtgele kleur met gouden tinten. Expressief, met een mix van aroma’s van citrus en exotisch fruit .
Zowel sterk als vlezig en goed in balans daarbij een frisse afdronk met een fijne nasmaak in de mond.

Feature 2
Grillo

Een aromatische en frisse uitdrukking met duidelijke mineraliteit en tonen van wilde bloemen, kruiden, citrusvruchten en tropisch fruit. Gemaakt met biologisch landgoedfruit.

Feature 1
Chardonnay

Je kunt in deze Zensa Chardonnay gele pruim, appel en perzik tonen onderscheiden. Daarnaast een beetje citrus, al met al een delicaat, fruitig boeket. In de mond komt het sappige, frisse, bijna knapperige karakter van de Chardonnay goed tot zijn recht.

Feature 2
Pecorino

Licht strogeel, met typisch groenachtige nuances. De neus is fruitig, met sterke exotische tonen van ananas, passievrucht en mango. Het beeld wordt gecompleteerd door de kruidigheid van salie en frisse witte bloemen. De wijn wordt gekenmerkt door een goede structuur en een lange aromatische afdronk

Feature 1
Bourgogne Chardonnay

Een geel bleke gouden kleur, helder, de neus heeft een bloemige toets, die doet denken aan meidoorn en acacia. Deze aromatische wijn heeft een zuivere, levendige bite.